Pohja:
1 "pötkö" tavallisia Domino-keksejä
Täyte:
2 munan valkuaista
1 dl sokeria
100g sulatejuustoa ( itse käytän Olympiaa )
2 dl kuohukermaa
2 keltuaista
1 dl sokeria
100g sulatejuustoa ( itse käytän Olympiaa )
2 dl kuohukermaa
2 keltuaista
1 tl piparminttuaromia
vihreää elintarvikeväriä
100g Marabou-minttukrokanttia
- Murenna 6-7 keksiä irtopohjavuoan ( 20 cm ) pohjalle
- Hienonna suklaa rouheeksi, oman maun kokoiseksi- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi
- Vatkaa toisessa kulhossa kerma vaahdoksi, vatkaa ensin pehmeäksi ja lisää elintarvikeväri ja kun seos on tasaista lisää piparminttuaromi rauhallisesti vatkaten. Varo vatkaamasta kermaa liikaa!
- Vatkaa toisessa kulhossa kerma vaahdoksi, vatkaa ensin pehmeäksi ja lisää elintarvikeväri ja kun seos on tasaista lisää piparminttuaromi rauhallisesti vatkaten. Varo vatkaamasta kermaa liikaa!
- Kolmannessa kulhossa sekoita keltuaiset, sulatejuusto ja sokeri
- Yhdistä kaikki "vaahdot" keskenään varovasti käännellen esim. nuolijalla ja lisää n. 2/3 suklaasta vaahtojen joukkoon varovasti
- Yhdistä kaikki "vaahdot" keskenään varovasti käännellen esim. nuolijalla ja lisää n. 2/3 suklaasta vaahtojen joukkoon varovasti
- Kaada täyte keksien päälle vuokaan
- Ripottele loput suklaarouheesta seoksen päälle
- Pakasta yön yli, ja ennen tarjoilua nosta hetkeksi sulamaan
- Ripottele loput suklaarouheesta seoksen päälle
- Pakasta yön yli, ja ennen tarjoilua nosta hetkeksi sulamaan
Namskis <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti