lauantai 12. huhtikuuta 2014

Minttusuklaa juustokakku

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi kokeilla minttusuklaa versiota aijemmin julkaisemastani "jäätelöjuustokakusta" ja kokeilu kannatti, sillä tuloksena oli aivan sairaan hyvän makuinen kakku! Suosittelen lämpimästi. Tämä on nyt ihan itse kehitelty resepti.. :)

Pohja:

1 "pötkö" tavallisia Domino-keksejä

Täyte:

2 munan valkuaista
1 dl sokeria
100g sulatejuustoa ( itse käytän Olympiaa )
2 dl kuohukermaa
2 keltuaista
1 tl piparminttuaromia
vihreää elintarvikeväriä
100g Marabou-minttukrokanttia

- Murenna 6-7 keksiä irtopohjavuoan ( 20 cm ) pohjalle
- Hienonna suklaa rouheeksi, oman maun kokoiseksi- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi
- Vatkaa toisessa kulhossa kerma vaahdoksi, vatkaa ensin pehmeäksi ja lisää elintarvikeväri ja kun seos on tasaista lisää piparminttuaromi rauhallisesti vatkaten. Varo vatkaamasta kermaa liikaa!
- Kolmannessa kulhossa sekoita keltuaiset, sulatejuusto ja sokeri
- Yhdistä kaikki "vaahdot" keskenään varovasti käännellen esim. nuolijalla ja lisää n. 2/3 suklaasta vaahtojen joukkoon varovasti 
- Kaada täyte keksien päälle vuokaan
- Ripottele loput suklaarouheesta seoksen päälle
- Pakasta yön yli, ja ennen tarjoilua nosta hetkeksi sulamaan

Namskis <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti